Asiakaspalautteet

Kirsin kokemus energiahoidosta

"Minulle suositeltiin energiahoitoa, kun sain sytostaatteja levinneeseen rintasyöpään. Sytostaatit sekoittavat elimöstön ja väsymys sekä yleinen haluttomuus vaivaa niin sairauden laadun kuin hoitojen takia. Kestin hoidot huomattavasti paremmin oltuani energiahoidossa ennen sytostaatteja. Joskus olin täynnä energiaa, vaikka hoitojen takia olisin normaalisti maannut sohvalla.

Syövän takia jouduin lonkkaleikkaukseen ja kivut ja jalan rajoittunut liikkuvuus hankaloittivat tosi paljon elämääni. Minulle tuli yllätyksenä, että energiahoidolla pystyttiin vaikuttamaan jalan liikkuvuuteen. Energiahoidon jälkeen kävely sujui paremmin, kuin tullessa hoitoon ja kivut vähenivät. Syöpälääkärit ovat ihmetelleet, kun lopetin kipulääkkeiden käytön yllättävän nopeasti.

Olen käynyt hoidossa säännöllisesti n. 3 viikon välein ja uskon, että sen takia vaikutukset ovat olleet niin hyviä, vaikka perussairauteni on vakava. Terveempi ihminen hyötyy varmasti jo muutamasta kerrasta, mutta uskoisin, että vaikutukset ovat pysyvämpiä ja tehokkaampia useammalla hoidolla. Suosittelen energiahoitoa niin henkisiin kuin fyysisiin vaivoihin ja ongelmiin."


Anja 52 v

"Tänä syksynä (2018) minulta leikattiin oikea polvi, koska sen etumainen ristiside ja sisäpuoleinen kierrukan kiinnitys repeytyivät kaatuessani. Suurin leikkauksen jälkeinen haaste oli lihaskrampit oikeassa reidessäni ja pohkeessa, varsinkin öisin. Korjatun kierukkakiinnityksen vuoksi olin kyynärsauvoilla ja laittamatta painoa oikealle jalalle lähes 4 viikkoa. Alaselkäni ja lantion alueen lihaksistoni olivat kipeänä kyynärsauvojen käytön ja sen tuoman asentomuutoksen ja jännittämisen jäljiltä (kivuton lepotilassa).

Pääsin sitten aika pian jälleen itse ajamaan autoa ja kävin Sirpalla useampaan otteeseen alkaen 5 viikkoa leikkauksen jälkeen. Hänen käsittelynsä toi minulle suorastaan valtavaa helpotusta, ja voin vain tässä vaiheessa katua, etten mennyt hoitoon jo paljon aikaisemmin leikkauksen jälkeen.

Varsinkin oikean jalan sekä lantion alueen lihasten faskioihin kohdistuva käsittely sai lihakset rennoiksi ja kivuttomiksi jo yhden käsittelyn jälkeen. Arpien sekä leikatun polvinivelen varovainen venytys tuntuivat taivaallisen ihanilta.

Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen ruuansulatukseni toiminta, joka kärsi tarvittavasta lääkityksestä, palautui ennalleen. Myös kuukautiskiertoni, joka oli ilmeisesti häiriintynyt leikkauksesta, alkoi hoidon jälkeen.

Kaiken kaikkiaan voin todeta, että Sirpan käsittely auttoi minua palautumisessa merkittävästi, ja voin lämpimästi suositella häntä."


Emma-Lisan kokemus hieronnasta

" Kiitos hieronnasta. Sen jälkeen on tullut paljon limaa pois keuhkoista."

Asiakkaallani on astma ja säännöllinen hieronta auttaa.


Katjan kokemus hoidostani

"Sirpan kädet kuulevat, mitä keho tarvitsee, ja antavat lempeää hoivaa ja energiaa."


Carinan kokemus energiahoidosta

"Mä nukuin tosi hyvin. Mä syytän siitä eilistä energiahoitoa, Sirpa :)"

Sadun kokemus energiahoidosta

"Olin niin stressaantunut, että nukkuminen oli huonoa ja en pystynyt enää syömään. Hoidon jälkeen elimistöni rauhoittui niin hyvin, että ahmin monta leipää hyvällä ruokahalulla ja nukuin yöni hyvin."

Tiinan kokemus hoidostani

"Sirpa hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti ja kuunnellen sekä tarjoten turvallisen ilmapiirin päästää irti jännityksistä ja jumeista monella eri tasolla.

Hänen laajaa tietämystään ja näkemystään kannattaa hyödyntää myös kyselemällä neuvoja oman kehotietoisuuden lisäämiseksi omaa hyvinvointia tukemaan."


Jukan kokemus hieronnasta

"Pieni palaute erittäin hyvästä hoidosta...huomasin heti eron jaloissa. Kun kävelin rappusia alas niin varsinkin leikatun polven ympäristö on tuntunut vähän jäykältä, kun kävelee alaspäin. Hoidon jälkeen kävely tuntui kevyeltä eikä tuntunut siltä, että jokin kiristää. Hyvä. Siinä heti selkeä muutos."


Marcon kokemus energiahoidosta

"Vuosien treenit takana ja tunnen oloni fyysisesti ja henkisesti uupuneeksi. Myöskin hiljattain ihmissuhteeni päättyi ja tunnelukkoja nousi pintaan. Energiahoidon aikana tunteet menivät vuoristorataa. 2 energiahoitoa laukaisi ison määrän patoutuneita tunteita ulos ja väsymyksen kautta olo helpottui. Olin yllättynyt hoidon vaikutuksesta."