Intuitiivinen Energiahoito


Hoidan turvan ja rakkauden tilasta käsin. Se kutsuu sinun autonomista hermostoa resonoitumaan samaan tietoisuudentilaan. Silloin syvempi yhteys aitoon itseesi on luonnostaan mahdollinen. Hermostosi muistaa tämän tilan. Ajan mittaan siihen palaaminen tulee helpommaksi ja helpommaksi.

Energiahoitoni alkaa jo siitä, kun kerrot itsestäsi ja elämästäsi. Tapani työskennellä on olla luovassa virrassa. Pyrkimykseni on olla läsnä tässä hetkessä ja kuunnella mitä meidän kahden välinen vuorovaikutus alkaa nostaa pintaan ja näkyville. Kun intuitio on harjaantunut ja pitää mielen avoimena ja uteliaana, voi vastaanottaa hentoja viestejä toisen energiajärjestelmästä.

Meidän välille muodostuu sähkömagneettinen kenttä, jossa voidaan aistia sisäistä informaatiota ja tunteita sekä auttaa energiavirtauksia vapautumaan.

Kuunteleva energiakosketus ja toisen turvallinen läsnäolo parhaimmillaan vapauttaa sinut aistimaan kehoa ja tunteita sisältä käsin. Olemme läsnä, annamme tapahtua ja virratamme läpi tunteet, joita nousee tietoisuuteen. Tuen ja kannattelen energiaa, jotta voit turvallisesti tuntea.

Lisääntynyt kyky aistia kehon sisäisiä tuntemuksia ja tunteita maadoittaa ja on itsen hoivaamista. Tämä luonnostaan puhdistaa energiakenttääsi. Uskon, että tässä ajassa on tarkoituksenmukaista oppia sieluna maadoittumaan kehoon enemmän. Näin voit ilmentää syvintä itseäsi täällä maailmassa sinulle ominaisella tavalla. Ja tietysti askel kerrallaan.