Mitä on energiahoito?


Energiahoito on henkisesti kanavoitua elämänvoimaa!

Itsensä parantamisen kyky asuu meidän kaikkien sisällä. Se ei ole vaan harvojen lahja. Kun loukkaat itsesi, vaistomaisesti laitat kätesi loukkaantuneen kohdan päälle. Tämä vaistomainen ele lähettää energiaa alueelle. Jos tietoisesti rentoudut ja pidä kättäsi loukkaantuneella alueella pidempään, vielä syvempää paranemista voi tapahtua. Vaikutus on vielä voimakkaampi, kun kosketat ihmistä, jota rakastat. Huomaamattasi siirrät rakkauden rakennusainetta tai energiaa rakastamaasi ihmiseen.

Ehkä et ole tietoinen siitä, mutta voit oppia tietoisesti havaitsemaan ja ohjaamaan elämänvoimaasi.

Tiedäthän, kun olet sellaisen henkilön lähellä, joka on huonolla tuulella tai negatiivinen, sinullekin tulee helposti huono olo. Tai kun kohtaat ihmisen, joka on rakkauden tilassa, olosi on kerrassaan ihana. Energiaa siis jatkuvasti siirtyy ihmisestä toiseen. Haaste on oppia tietoisesti muuntamaan mielialaasi ja sitä kautta oman energiasi virtaa ja laatua.

Energiahoitajana minulla on kehittynyt kyky havaita, tuntea ja välittää tätä elämänenergiaa. Omalla kohdallani tämä on yhdistelmä synnynnäistä taipumusta ja herkkyyttä havaita energiaa itsessäni ja ympäristössäni sekä pitkän paranemisprosessin ja harjoittelun tulos.