TERVETULOA


Hyvä hieronta on yhdistelmä hoitavaa kosketusta, käden taitoja, anatomian osaamista ja hyväksyvää läsnäoloa.

Jokaisella hierojalla on oma tyyli hieronnassa. Koen, että tämä tyyli on yhdistelmä ammatillista koulutusta ja osaamista ja siihen vaikuttaa suuresti hoitajan historia ja kokemukset eli siis kuka hän on ihmisenä.

Omassa tyylissäni on mukana vielä yksi syvempi ulottuvuus. Lähestyn hoitamista olemisen ja läsnäolon tilasta käsin. Luonnollisessa meditatiivisessa olotilassa tekemiseni muuttuu olemiseksi. Keskittymiseni pehmenee, rauha on läsnä ja vastaukseni kumpuavat tästä olotilasta


MITÄ HYÖTYÄ ON SINULLE ASIAKKAANI MINUN TAVASTANI HIEROA JA HOITAA?

Kun hoitaminen tapahtuu olemisen tilasta käsin, se voi koskettaa sinua kokonaisena ihmisenä. Eikä vain kehoa

Tulet kohdatuksi juuri sellaisena, kun sillä hetkellä olet. Tämä saa olosi tuntumaan turvalliseksi ja sinun on helpompi vastaanottaa hoitoa myös hienovaraisimmilla tasoilla.

Rentoudut syvemmin

Rauhoittumisjärjestelmä aktivoituu ja stressitasot laskee

Kivut ja jäykkyydet antavat paremmin periksi, kun niitä kosketetaan lempeämmin ja hyväksyvästi. Kova runnominen ei kuulu tyyliini

Voit kehittää tietoista ja hyväksyvää suhdetta itseesi ja kehoosi. Varsinkin jos käyt hoidoissani säännöllisesti ja haluat kehittää tätä syvempää ulottuvuutta

Intuitiivinen energiahoitoni on tehokas, kun tarvitset rentoutusta ja apua henkisiin ongelmiin. Se tasapainottaa, lohduttaa, lisää elinvoimaa ja on erinomainen tukihoito eri sairauksille.

Energiahoitoni on myös yksi keino lisätä kehotietoisuutta. Se auttaa sinua paremmin olemaan läsnä kehossasi ja kuuntelemaan tunteitasi ja tarpeitasi. Kenties vastauksia nousee sinulle sydämen syvemmästä viisaudesta ilman analysointia suorana kokemuksena tai sisäisenä tietämyksenä.


Lue lisää hieronnasta

Lue lisää energiahoidosta


MILLOIN HUIPPUKYLMÄ ON SOPIVA HOITO?

Cryonic huippukylmähoitoa on saatavilla joka viikko torstaisin, perjantaisin sekä keskiviikkoiltana.

  • Sinulla on jokin krooninen vaiva. Olet kokeillut kaikkea ja vaiva edelleen haittaa liikkuvuuttasi ja elämänlaatuasi. Suosittelen kokeilemaan huippukylmähoitoa!
  • Sinulla on revähtymä tai murtuma. Hoidosta on suuri apu kuntoutuksessa.
  • Olet toipumassa leikkauksesta. Huippukylmähoito tehokkaasti lievittää kipua ja poistaa turvotusta. Erinomainen apu kuntoutusprosessissa.

Huippukylmähoito sopii myös monien muiden vammojen ja sairauksien hoitoon.

Lue lisää huippukylmähoidosta


Rakastan tehdä hoitoja ja haluan vilpittömällä sydämellä auttaa asiakkaitani. Lämpimästi tervetuloa!