Energiahoito (75 min)

Energiahoitoni on luova prosessi, jossa tapahtuu se mikä on sinulle korkeinta hyvää hoidon nyt-hetkessä. Tärkeintä on avautua vastaanottamaan energiaa, ymmärrystä ja löytää syvempi yhteys itseesi.

Jokainen energiahoito on oma kokonaisuus, jossa tulee esille sen hetken teemat ja millaista energiaa systeemisi tarvitsee. Energia hakeutuu luonnollisesti sinne missä sitä tarvitaan.

Siis ytimessä on kyky ylläpitää yhteyttä itseensä ja elämän virtaan. Olla rakastavassa suhteessa itseensä. Sinä olet elämäsi tärkein henkilö.

Pyrkimykseni on luoda turvallinen ja rakkaudellinen ilmapiiri, jossa sinulla on tilaa olla juuri sellainen kuin sillä hetkellä olet. Tällöin yhteys syvempään itseesi (sieluun) löytyy helpommin. Turvan tilassa uskaltaa paremmin olla haavoittuvainen ja silloin on auki paranemiselle.

Sydämeni syvä toive on, että energiahoitoni on sinulle voimaannuttava kokemus. Voimaantumiseen liittyy aina kyky ottaa vastuuta omasta kokonaisvaltaisesta terveydestä. Energiahoitoni sisältää energeettisen harjoituksen (harjoituksia), jonka teemme yhdessä.

Keho on yksi väylä syvempään itsetuntemukseen. Kehotietoisuus on tietoisuutta ja sitä miltä kehossamme tuntuu. Tiedostamalla kehosi, tunteesi ja ajatuksesi voit päästä sellaiseen turvan tilaan, joka edistää paranemista. Tätä voimme yhdessä tutkia ja harjoitella energiahoidossani.

Kehosi tuntee mitä ympärilläsi tapahtuu energeettisesti. Yleisimmin aistit muiden ihmisten tunteita. Aistit mitä tapahtuu pinnan alla, joka voi olla tiedostettua tai tiedostamatonta. Tätä kutsutaan selvätuntoisuudeksi (clairsentience). Jos tämä kanava on sinulla auki, on tärkeää oppia olemaan tietoisesti läsnä kehossasi. Niin pystyt erottamaan kuuluuko tuntemasi energia sinulle vai toiselle. Energiahoitoni voi auttaa sinua tulemaan kehoosi ja asua siinä tuntien olosi turvalliseksi.

Jos tarpeesi on rentoutua, rauhoittaa hermostoa ja saada latausta, olet tervetullut hoitoon. Siis ilman erityistä teemaa tai intentiota tulla enemmän tietoiseksi itsestäsi ja kehostasi.

Energiahoitajana minulle on kehittynyt kyky havaita, tuntea ja välittää elämänenergiaa/valoa. Omalla kohdallani tämä on yhdistelmä synnynnäistä taipumusta ja herkkyyttä havaita energiaa itsessäni, toisissa ihmisissä ja ympäristössäni sekä pitkän paranemisprosessin ja harjoittelun tulos.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HOITOONI!