Sirpan hoitofilosofia


Paraneminen tarkoittaa kokonaiseksi tulemista. Yksi keskeinen osa tätä on kehotietoisuus.

Paranemisen prosessi on monimutkainen, kerroksellinen ja orgaaninen jatkumo.

Sillä on oma tahti ja elämä. Opi tulemaan pois tieltäsi ja antautumaan elämälle sinussa. Paranemista ei voi suorittaa.

Yksi minun missio on auttaa ihmisiä yhteyteen kehotietoisuuden kanssa. Keho on yksi väylä itsetuntemukseen. Ja kun mennään vielä syvemmälle keho on yksi väylä sieluumme.

Kehossa näkyy elämäntarinamme, kokemukset, traumat, tapamme liikkua, tunteet, hermostollinen tila, turvallisuus/turvattomuus yms.

Mutta osaammeko me kuunnella kehoa ja sen viestejä? Siihen tarvitaan hiljentymistä ja tiedostavaa mielentilaa. Myös herkkyys on siinä isona apuna.

TIEDOSTAVA YHTEYS KEHOON AUTTAA SITÄ PYSYMÄÄN TERVEENÄ!

Iho ja kudokset muistavat miten tai millä intentiolla niitä on koskettu. Kuunteleva hoivaava kosketus luo turvallisuuden tunnetta ja on parantavaa. Kosketus välittää informaatiota. Luota aina kehosi tuntemuksiin siitä mikä on sinulle oikein.

Kosketus, joka kuuntelee rakkaudella ja kunnioituksella luo turvallisuutta ja hyväksyntää, joka ajan mittaan purkaa traumaa. Muutos tietenkin edellyttää toistuvaa harjoittelua.

Minussa on aina asunut kyky aistia toisten energioita, tilojen energiaa, tunnetiloja, psykologisia mielentiloja ja sielun värähtelyä. Olen hyvin intuitiivinen, empaatti ja erityisherkkä. Nämä ominaisuudet antavat minulle mm syvällisen kyvyn virittäytyä asiakkaan energiakenttään ja kehoon. Hoitotyössä tämä on suureksi avuksi. Kyvyt ja taidot ovat jalostuneet ja voimistuneet vuosien varrella oman sisäisyyteni paranemisen prosessin johdattamana.

Ja olen aina utelias oppimaan ja avaamaan tietoisuuttani lisää. Kaikki olemme yhtä ja vaikutamme toisiimme ja kollektiiviin koko ajan. Opetellaan siis elämään enemmän rakkauden tietoisuudessa.