Sirpan hoitofilosofiaSuhtaudun intohimoisesti terveyteen, paranemiseen ja yhteyden luomiseen omaan aitoon itseen. Olen utelias etsimään vastauksia miten voin auttaa asiakkaitani ja haluan aina oppia lisää. Kuuntelen sisäistä ohjausta ja seuraan sieluni viitoittamaa elämänpolkua.

Keho on yksi väylistä syvempään itsetuntemukseen. Hierontakin voi olla fyysinen, avaava ja rentouttava kokemus tai se voi myös olla kehotietoisuutta ja energeettistä aistimista lisäävä kokemus. Kokemus riippuu siitä mikä on hoitoon tulevan henkilön intentio hoidolle.

Olen hyvin intuitiivinen ja myös erityisherkkä. Erityisherkkyys on synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, joka ilmenee minulla mm. syvällisenä kykynä virittäytyä asiakkaan energiaan ja kehoon. Hoitotyössä tämä on suureksi avuksi.

Minussa on aina asunut kyky aistia toisten energiaa, tilojen energiaa, tunnetiloja, psykologisia mielentiloja ja sielun värähtelyä. Se sitten onkin ollut valtava prosessi oppia hahmottamaan mikä kuuluu minulle ja mikä kuuluu toiselle. Kutsun tätä tietoisuuden kouluttamiseksi. Siihen liittyy arjen energiahygienia. Tiedostanko missä oma tietoisuuteni on? Olenko päivittäin kuulolla mitä kehoni tarvitsee ja miten voin henkisesti? Kannanko muiden ihmisten energioita?

Energiahoitamisen kyky on avautunut ja jalostunut minun kohdallani pitkän oman paranemisprosessin kautta. Matkalla on suureksi avuksi ollut energiahoito, kehoterapia, selvänäkökonsultaatio, homeopatia, Feldenkrais-menetelmä ja mindfullness harjoitukset.

Läsnäolon lisääminen ja kehittäminen itsestäni ja kehostani on ollut vahva sisältäni kumpuava mielenkiinnon kohteeni pitkään. Olen tarkkailevan ja hyväksyvän havainnoinnin avulla opettanut itseni rentoutumaan sekä tietoisuuden että kehon tasolla. Harjoitteluun liittyy myös voimakkaasti itsemyötätunnon ja itsensä rakastamisen lisääminen.

Maadoittuminen on valtavan tärkeää hyvinvoinnille ja tasapainon ylläpitämiselle. Itse olen kulkenut pitkän tien oppiakseni olemaan tietoisesti kehossani, antaa tunteiden virrata ja olla yhteydessä myös maapallon energiaan. Ihminen ja luonto ovat yhtä.