Hoitofilosofia ja Sirpan polkuSuhtaudun intohimoisesti terveyteen, paranemiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Olen utelias etsimään vastauksia miten voin auttaa asiakkaitani ja haluan aina oppia lisää. Kuuntelen sisäistä johdatusta ja seuraan sieluni viitoittamaa elämänpolkua.

Koen itselleni hyvin luontevaksi yhdistää energialla hoitamista ja hierontaa ja muita manuaalisia tekniikoita. Ihminen on kokonaisuus ja kehon kautta voidaan hoitaa myös henkistä puolta. Hierontakin voi olla fyysinen, avaava ja rentouttava kokemus tai se voi olla myös kehotietoisuutta ja energeettistä aistimista lisäävä kokemus.

Olen hyvin intuitiivinen ja myös erityisherkkä. Erityisherkkyys on synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, joka ilmenee minulla mm. syvällisenä kykynä virittäytyä asiakkaan energiaan ja kehoon. Hoitotyössä tämä on suureksi avuksi.

Minun polkuni on kulkenut merkonomin tutkinnon ja kaupallisen alan kautta tekemään kotisiivouksia yrittäjänä. Oma paranemisprosessi ja eheytyminen johdatti minut energiahoitojen pariin ja hierojan ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen tekemään myös hierontoja.

Energiahoitamisen kyky on avautunut ja jalostunut minun kohdallani pitkän oman paranemisprosessin kautta. Matkalla suureksi avuksi ovat olleet erilaiset hoidot, kuten energiahoito, kehoterapia, selvänäkökonsultaatio, homeopatia ja Feldenkrais.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta 2014-2015. Polkuni jatkui 2015-2016 Osteopatiakoulu Atlaksessa manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksella.

Harrastan viikoittain pitkiä kävelylenkkejä metsässä. Metsässä oleilu ja kävely lataa ja rauhoittaa minua arjen keskellä.

Olen monen vuoden ajan harrastanut Feldenkrais-menetelmää, joka on kokonaisvaltainen kehollinen oppimismenetelmä. Tuntien pyrkimys on laajentaa tietoisuutta itsestä ja ympäröivästä maailmasta, kehittää mielikuvitusta, kohentaa liikkuvuutta ja lisätä elämänlaatua. Pääasiallinen väline on hienovarainen liike, joka edellyttää aistien, tuntemisen ja ajattelun läsnäoloa.

Läsnäolon lisääminen ja kehittäminen itsestäni ja kehostani on ollut vahva sisältä kumpuava mielenkiinnon kohteeni pitkään. Olen tarkkailevan havainnoinnin (mindfulness) avulla opettanut itseni rentoutumaan sekä tietoisuuden että kehon tasolla. Läsnäolon voima tulee rohkeudesta kuunnella sydämensä ääntä. Sydän haluaa aina tulla eheäksi ja kokonaiseksi. Hoitotekniikat ovat väyliä ja tarpeellisia, mutta todellinen parantaja on aina ihminen itse. Syvemmällä tasolla tässä matkassa on kyse sallimisesta. Sallin itseni kokea ja tuntea sitä mikä kulloinkin haluaa tulla pintaan.