Hieronta + energiaa


HIERONTA, joka sisältää energialla hoitamista

Kuunteleva hoivaava kosketus luo turvallisuuden tunnetta ja on parantavaa. Kosketus välittää informaatiota. Etenen kehon ehdoilla ja kuuntelen mitä se tarvitsee.

Hierontaotteet, mobilisointitekniikat ja energialla hoitaminen soljuvat toisiinsa vaikuttavana kokonaisuutena hoidon aikana.


KENELLE

  • Kehosi reagoi helposti stressiin
  • Jännität kehollasi --> voi liittyä itsetuntohaasteisiin
  • Olet herkkä energioille
  • Olet erityisherkkä ja/tai empaatti
  • Intuitiosi viestii, että kehon jännitykset, kivut tai väsymys ovat ytimeltään henkisiä
  • Jokin elämässäsi on triggeroinut vanhoja haavoja tai traumoja ja ne nousevat kehossasi esille erilaisina oireina

Jos sympaattinen hermosto on pitkään aktivoitunut, keho on ylivirittyneessä tilassa. Olo voi tuntua levottomalta, vaikeuksia hiljentää mieli ja kenties keskittyminen hankalaa. Rauhoitetaan hermosto ensin energialla ja sen jälkeen lihakset rentoutuvat paremmin ja syvemmin.

Tyypilliset stressaantumiseen reagoivat alueet ovat alaselkä, hartiat, vatsa/suolisto ja kallonpohja/pää. Kehohoidot voivat vahvistaa rauhoittumisjärjestelmää (parasympaattinen).

Pään, niskan ja jalkaterien hieronta aktivoi Vagus hermoa. Tämän pitkin kehoa vaeltavan hermon toiminta on vastuussa autonomisen hermoston hyvinvoinnista

Hermoston ollessa alivirittynyt olo voi tuntua väsyneeltä ja raskaalta. Ajatukset ovat hitaalla ja mieli tuntuu vähän masentuneelta. Hyväksyvällä läsnäololla ja kanavoimalla energiaa kehoon pyrin palauttamaan turvallisuuden tunteen.

Hieronnan ihokosketus lisää immuunisolujen määrää verenkierrossa ja vahvistaa siten immuunipuolustusta. Stressihormonit taas heikentävät vastustuskykyä.

Sisäisen turvan kokemus on fysiologisella tasolla hermostollinen. Hierontani maustetttuna energialla auttaa systeemisi rauhalliseen, tasapainoiseen ja turvalliseen tilaan.